Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ord jag vill namnge dig med men inget är tillräckligt för du är mer än alla betydelser....




Likt berusad läser jag dig

 

 

 

 

Din ords trådar drar mig...

drar i mitt hjärta och omfamnar mig

medan jag famlar efter ord som motsvarar min längtan

så jag svimmar och ramlar i längtans hav

kanske jag drunknar

men det är värt

värt att drunkna i längtan

och i dina ord...i ditt hav



Så..hjärtat

När jag dör..min älskling

gör ett bläck av mig

Skriv mig rad efter rad med din perfektion

för att känna smaken av evighet i dina bokstäver

för att leva igen

denna gång

för alltid




Fri vers av issac.a.m
Läst 534 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-06-25 23:24



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Då orden finner mottagaren så träffar det olika sätt, men det är alltid en träffar för på helt rätt sätt. Fortsätt och skriv.
2010-08-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skönhet i varje rad. =)
2010-06-28

  sulimaa
Detta var så innerligt vackert så tårarna tränger sig på...känner så väl igen mig känslan av att inte finna ord för det stora vackra som ryms i själen...tack för underbar text!
2010-06-26

  Suzy med punkterna
Betydelsen kan aldrig kläs i ord....men känslan känns...
Såå vackert Issac ......
2010-06-26

  LenaJohansson VIP
fint...
2010-06-26

  peter markurth
gillar
2010-06-26

  firefire
berusande vacker poesi från din som alltid kärleksfulla och väl avvägda penna,fint och det bläcket är av en sort som inte kan raderas bort..
2010-06-25

  Blåbäret
skulle kunna stanna vid ingressen...men varför nöja sig?
någon är berusande lycklig...
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m