Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå din dröm

Gör det du längtat efter så länge
Vad hindrar dig
Längta inte sönder glädjen i din dröm
Är det något stort i vägen
Så kanske du ska bit för bit
eliminera hindret
Ge inte upp innan du nått målet
Då får du ju inte njuta av det
du längtat efter så länge
Om det verkar precis omöjligt
Kanske du ska byta till en ny dröm




Fri vers av Anjeska
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-15 15:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra !!
2010-03-16

  Anjeska
Peppar kanske mig själv mest med dessa rader...
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska