Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå fram

Jag vill ta tag i det jag
tappat taget om
Vill fatta det som
jag inte tycktes nå
Tänk att en dag
komma fram
dit jag så länge
längtat
Ger inte upp




Fri vers av Anjeska
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska