Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nödrim, det blev bara tillkrånglat


om jag hade djärvheten

om jag hade djärvheten
att fånga friheten
kliva ur instängdheten
från naviteten

besvarat omfamna
dig där vi hamna




Bunden vers (Rim) av virre
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 16:36



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
nödrim är inget att be om ursäkt fö när man skriver så fint.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

virre