Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss min själs sandkorn

Kyss min själs sandkorn

Blås liv i dem igen

Få dem att dansa

I vinden




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-15 19:44



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Fin..
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson