Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
intensivt möte


med kärlek

Mina ögon är fyllda
Av skräck
När du skall kyssa mig

Du har böjt ditt huvud
Ner mot mig
Mitt öga möter din kind

Himmelsk rörelse
Omfamnar min längtande själ
Och kropp

Ändå är jag redan så rädd
Att jag vill svimma

”Det här är jag inte värd”

Men nu är du här
och vill kyssa mig

Med kärlek




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-15 19:57



Bookmark and Share


    Trast
Tror inte du eller någon annan egentligen är värd kärlek. Det får man nog oftast oförtjänt? Bra dikt. Du får njuta av det så länge det varar.
2010-03-20

    ej medlem längre
ler
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson