Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara tacksam, kreativt, harmonisk, berörd, närvarande -jag-


Inristad närvaro

Inristad närvaro

Låt solreflexer
Dansa fram ur mitt medvetande
På väggar av tid
Sprungen ur hjärtat
Spela en nyfunnen harmoni
Bland färger och former
I tystnadens svar
På närvarons JAG
Få mig att älska fritt
Inristad i min mitt
Sanning som aldrig
Kan sluta dansa
Älskande
Väckande
Nu




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 22:21



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är märkligt hur många svar vi finner i tystnaden. Eller, kanske det inte alls är märkligt när vi tänker efter. Tycker mycket om denna din dikt. Den talar till mig om NU.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson