Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att skriva något...


Meningslöst

När andan liksom inte faller på
Och tankarna står otäckt stilla
Då kan jag skriva poesi ändå
Då kan jag sitta här och dilla

Jag dillar hit och dit om ditt och datt
Men orden saknar ändå mening
Och hela dikten faller ganska platt
I denna poesi- förening




Fri vers av Anders Nordin
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-11-04 16:27



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Det vete 17 om du har rätt: Bättre skriva en dikt som sprack än aldrig plöja en fåra, tycker nog jag. Trevlig vers absolut!
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordin