Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att nästan sväva

Jag flyger redan, sa det största
Jag känner mig som en sjunkande sten
Om jag verkligen fokuserar
Så kan även det kännas som att sväva




Fri vers av Albin Marklund
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-15 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund