Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser henne där på skolgården som en bland alla andra

 

 

för henne fanns där aldrig några ögon
ingen som mötte blicken

 

därför flackar hon alltid när hon talar med er

och om fokus nångång hamnar i hennes knä
börjar hon stamma 

 

stilla som en bris
inombords stormande glädje hat och förtvivlan

 

hon söker aldrig någon hjälp
eftersom hon inte tänker på det som en möjlighet

 

hjälp är ju sådant som de viktiga får

en förmån 
bortfallen ur hennes osynlighet

 

hon är en duktig flicka
så ni har nog inte ens märkt hennes ensamhet

 

att hon alltid följer 
sällan leder

 

och aldrig möter era blickar

 

 

 

 

 




Fri vers av Hannadraken
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-16 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin beskrivning om barnet ingen ser.
2010-03-17

  walborg
Fin beskrivning av det osynliga barnet.
2010-03-17

  korpfjäder
en beskrivning jag tar till hjärtat... igenkännandets oseende blickar...
2010-03-16

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2010-03-16

  sellout
finns inget som är så tyst och osynligt som ensamheten. dina ord berör.
2010-03-16

  Tove Meyer VIP
aj...det kändes...
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken