Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt skrämma mig


Varför ljuger du om mig
till barnen

varför säger du att jag
inte älskar dom

du gör dom psykiskt
illa hela tiden men jag
tror inte du förstår

konsekvenserna av
det du gör

barnen håller på att gå
sönder medan du gör
allt för att såra mig

men snälla du sårar dom

det är otäckt att andra tror
på vad du säger

att du skrämmer människor
är inte konstigt men
obehagligt

men snälla fortsätt skrämma
mig men låt barnen vara




Fri vers av christie
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie