Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig dag

Jag vill så mycket, men just nu är det segt som sirap.
Alla verkar ha tinat upp utom jag "surpuppan" iallafall idag.

Men kanske ändå att jag ska tänka positivt framöver.
Men de små fula jävlarna (tankarna) biter sig kvar.

Jag fick en orkide av Micke när jag fyllde sextiotre.
Ska väl vara gla för de.

Jag tycker väl när jag kollar i spegeln att bäst före datumet
snart går ut.

Nej det måste till någonting nu medans jag väntar på våren.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-16 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP