Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla låt mig få se ljuset



Sitter i soffan

ser människor

krama

varandra

Ser barn springa

lyckliga och glada

skrattande

Tårarna rinner

sakta på kinderna

Saknanden av


barnen

skär som knivar

i hjärtat

Vet inte hur jag ska

stå ut med smärtan

Vet inte hur jag

ska stå ut med

SORGEN




Fri vers av christie
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-17 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie