Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSUPPENBARELSER

 

S:t Elmselden sprakar i masttopparna.
Norrskenets slöja är grön.
Marelden gnistrar och glimmar.
Och alla undrar
-Vadå?

Hägring i havsbandets yttre rand,
ser jag livet i ett annat land.
Det händer ibland nångång
någonstans, lycka att se det,
annars inte en chans.

Oförklarliga ting
finns här omkring.
Ring klocka, ring!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 12:03



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
.. and the waves are all breaking wide open...
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar