Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten kärleksförklarning i smyg


Blickar

Mina blickar vandra sakta fram
stannar upp och tar en fika
sträcker på sig trött
tar några prövande steg
viker av och försviner
ned i en tidning

hur ska du veta att jag ser dig
när mina blickar aldrig hittar fram?




Fri vers av Josef Winroth
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-11-04 19:50



Bookmark and Share


    la-poet
känner igen detta ,, otroligt mycket , tyckte du beskrev bra!
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth