Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här med att vara 17. Det är helt okej.


BOOM BOOM BOOM BOOM I WANT YOU IN MY ROOM

I matsalen brukar vi sjunga.

Gamla godingar
Kallar vi dem

Fast egentligen
Är de bara från 90-talet

Men det är gammalt för oss.
För vi har hela livet framför oss

Så därför susar vi fram på våra cyklar
Med vinden i håret
För vi får cykla utan hjälm!!!

- BOOM BOOM BOOM BOOM I WANT YOU IN MY ROOM!
Testosteron pumpar I kroppar
Och jag är så snygg
för jag känner deras hungriga blickar

Men de får svälta
För jag mättar redan någon annan

BOOM BOOM BOOM BOOM,
Slår hjärtan med ungdomlig kraft




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-17 15:39



Bookmark and Share


  Karin E
"för jag känner deras hungriga blickar
Men de får svälta"
Mitt i prick! <3
2010-03-18

  firefire
härligt! starkt och alldeles lagom kaxigt! det kan de gott ha:=))
bra skrivet vännen!
2010-03-17

  LassO
Ljuvligt, ibland kan man tro att du är "mycket äldre" och spelar 17, nostalgikick liksom ;=)
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia