Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en färdigställd sorglig historia Ibland kan det bli så Livet är ingen dans på rosor alla gånger....


Tårarna mina....

rinner ner ifrån mina ögon ner på mina kinder ledsen som jag är
Och när de faller ner ifrån min haka så finns det inte längre några hinder ner där de skapar en pöl nedanför mina fötter
Det är bara för mycket just nu, tänker jag
Mår inte alls så bra
Inte efter allt det som har hänt
Nej, det är knappt att man tycker att någonting längre är kul
Känner mig inte alls så glad
Mår inte bra
Känner mig just nu bara ful
Skulle bara vilja gå och gömma mig......

Tårarna mina…..

Ken Cassel
17/3-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-17 16:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Sänder dig tröstekramar
2010-03-18

  anita VIP
Mycket bra skriven.")Kram
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel