Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Så ljuvt är livet
som glödande kol
mot tunnaste hud
vit, och skälvande bar

Så skör är lyckan
som förtorkade blad
i brännheta strålar
från en döende sol

Så lätt är min längtan
och så tung att bära
som fjädrar och dun
gjutna i bly

Så vacker är du
min skimrande ängel
att jag inte vågar
tänka ditt namn




Fri vers av Softcore
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-17 19:33



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra, gillar denna!

Vacker med väl valda ord och ett strukturerat upplägg.
2010-05-11

  blaite
Så vackert att man dör en smula medans man läser den
2010-05-07

  Jan Linderoth
Tadam tadam tadam!! En hjärtrytm utan like i den här. Man tvingas följa med som på ett framrusande tåg i natten. Suveränt.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore