Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Bleka vårsolsstrålar

- ett svagt, trevande hopp

dansar i ditt leende.

En hel värld i din pupill.




Två, som är skapta på olika vis

men lika vilsna i vintern

söker närhet, tinar sakta

i varandras skuggor.




Allt detta vackra omkring,

och att plötsligt fått ögon att se med!

Kanske jag vill, och vågar

dröja en stund i ljuset?




Fri vers (Fri form) av Softcore
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-30 14:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt vankande, må ljus lysa, länge.

Fint
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore