Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du klär i tårar

du klär i tårar, älskling
jag ska nog hålla dem rinnande
du kan tacka mej senare, när du förstår
jag kommer säga att
det bara är nyttigt att härdas

kämpa inte emot, älskling
du kommer gå sönder ändå
när jag limmar ihop delarna
kommer du uppskatta att
jag gjorde dej hel




Fri vers av Softcore
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-03 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om den! Ibland är tuff kärlek bästa kärleken
2016-02-04

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Riktigt bra!
2014-02-28

    sleepwalking
Fan så bra.
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore