Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spy

Hur många nedspydda handfat?

Hon spyr förspillda år

Vägen bakom henne rämnar

och världen grånar vart hon går


Det går inte att vända längre

framför syns inga alternativ

Krälar gärna i försurad jord

i det döda diket som är hennes liv


Talar med skuggor i sin monotoni

De hör hur hon alltjämt klagar

Hon fortsätter gå, men undrar

hur många nedspydda dagar?




Fri vers av Softcore
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-19 21:49



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Dramatiska bilder du ger. Speciellt förtjust blir jag i
"det döda diket", och där sätter tankarna igång. Hur ser ett sådant ut, uttorkat, igenväxt, fullt med bråte eller är det ett täckdike. Ett dike som ingen ser men som finns där ändå och dränerar oss.
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore