Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smuts

Denna hinna av smuts

som blivit jag

Lager på lager

ett nytt var dag

Stanken är stark nog

att penetrera drömmar

fastnaglad lort

som är mina sömmar

En liten rädsla att

skala av ett lager i sänder

Göra vad jag kan

med mina skitiga händer

Men vad finns där längst in

vad blottas med färre?

En kärna av inget

eller något än värre...




Fri vers av Softcore
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 22:21



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Mörk o känsloladdat, berörande vemod
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore