Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpa/ge upp

Förlorad i vardagen,
söndersupen helg.
Knullad av livet
- tacka och svälj.

Så skönjas ljusning,
förändring snart?
Men hoppet grusas,
återfaller så klart...

När fan ska det sluta,
var tar LYCKAN vid?
Vad tillför jag världen?
Nä, tacka och lid




Övriga genrer av Softcore
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-14 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore