Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredde

Jag sover i dina gamla t-shirts
med en lukt av gruvdamm i näsan
och en touch av ciggrök och whiskey
Snälla, gör så jag drömmer om dej

Vad fan hade du så bråttom för?
Jag skulle alltid ha funnits här för dej!
Bara vi två som visste sanningen
om det ingen vill kännas vid.

Du hade så många gånger kvar
att supa mej under bordet
och berätta dina dumma, vidriga historier
så många jag nu aldrig får höra

Var du tvungen att slå ihjäl dej
i ett mörkt och dammigt hål?!
Hur har du nu tänkt jag ska klara mej
utan min roliga, högljudda bror?




Fri vers av Softcore
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-10 03:23



Bookmark and Share


    Obolo
Väldigt nära...

Tack
2010-10-20

  blaite
Du hade så många gånger kvar att supa mig under bordet. Shit så bra Soft
2010-08-03

  Nina Nightwish
Mycket fin text om kärleken och saknaden till din bror
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore