Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte flyga utan dig


Jag flög med dej
och störtdök
ibland

men tillsammans
skulle vi trotsa alla faror

Gav upp min värld
för att få vara
där i stunden
med bara dej

och trodde
så naivt
på vår kärlek
trots att våra hjärtan
fick skrubbsår ibland

Du klippte mina
vingar
och försvann




Fri vers av Hondjuret
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-17 20:31



Bookmark and Share


  Trazan
Den var väldigt BRA, och talande...
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret