Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilka metoder ska man använda då världen svikit benen rasat och golvet är dammigt


HADE JAG HAFT EN VINFLASKA NU HADE DEN VARIT TOM.





klockan slår
liksom i mellangärdet
ett uppvaknande
jag tror jag svävar mellan
lakan och täcke

men inser
att det bara är hjärtat som slår
igen


för flera dagar sedan
hade det aldrig blivit
så här ännu en gång

då man ligger
med luren
i handen

och ingen svarar
fastän det finns en hel
värld som är vaken



då man ringer nummerupplysningen
för att vara artig

fråga någon



hur det är

att leva


på riktigt


(och hur det står till).




Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-18 01:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tomma vinflaskor är nakna på insidan, fyll dem gärna med vatten och fyll den sedan med några tulpaner, rosor eller annan växtlighet. Även poesi kan uppfattas som naken och då bör den kläs i något som kan tillfredställa oroliga puritaner
2010-03-18

  Gawain VIP
Ja, en sak är alltid helt säker och den lyder som bekant: det är inte lätt när det är svårt..
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt