Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taxi

Står och väntar på taxi.
Tittar stint på gamla posthuset.

När en människa dör
förändras hennes porträtt.




Fri vers av Ishtar
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-18 23:56



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Denna var verkligen bra! Ja, porträttet förändras för evig tid.
2010-03-19

  Carsten
Här skulle jag kunna skriva en uppsats om Heidegger och Sartre. Men jag avstår. Den insikt du ger uttryck för är i vilket fall som helst blytung. Läs Lévinas! Tack.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar