Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsbyggnad



Det oförklarliga tillhör det varaktiga.
Det som kan förklaras är förgängligt. I.
Det outsägliga tillhör det verkliga,
Det som kan sägas är villkorligt.
Det som består saknar meningsbyggnad.




Fri vers av Ishtar
Läst 657 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-22 17:18



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Jag bara älskar denna paradox. Just nu. tio år efter du skrev den. Jag förstår, på mitt sätt. Oavsett är det väldigt bra.

2020-04-30

  lodjuret/seglare VIP
jag förstår mig inte på den här texten. Antingen för att jag inte är riktigt så där klok som man nog bör vara för att mera förstå sig på innehållet i texten. Innehållet i texten och sättet den verkar vilja förklara sig på påminner mest om någonting som går att hitta i MAD. En tidning jag stundom uppskattar och därför även en text som denna, trots dess förmåga att fullkomligt sätta griller i mitt huvud.
2011-02-26

  Per Teofilusson
då vi dör tystnar vi, gud ske pris
2010-03-24

  Carsten
En komprimerad sammanfattning av 37 års livserfarenhet. Mycket bättre kan inte poängen framhävas. Jag har försökt, men inte lyckats. Du har också en förmåga att uttrycka dig på ett sällsynt rakt, klart och balanserat sätt. Det poetiska smyger sig in i dina "telegramtexter". I andra texter är du utpräglat poetisk. Skriver du yrkesmässigt i andra sammanhang? Tack! Bokmärkt.
2010-03-22

  Anders Perols
Kloka ord
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar