Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalker



Mellan mig och mitt inre
i Zonens gränstrakter
är steget kort om ens det
men att bryta igenom är nästan
omöjligt

Min ångests stängsel reser sig
framför min vägvisare och jägare
som är en och densamme
också i dig

Skikt på skikt av erfarenheter
känslor, frukt och drömmar
ryms i det innersta av det innersta

Dit jag är ämnad att ta mig
utan att försvinna ur mig
dit jag är ämnad att ta att mig
med din hand i min




Fri vers av Ishtar
Läst 408 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-22 23:56



Bookmark and Share


  Carsten
Bokmärkt. Ja, herregud. Nej, jag återkommer. TACK!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar