Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subversion


Landsbygden breder ut sig under städerna.
I höghusens källare växer björnbär och hallon.




Fri vers av Ishtar
Läst 425 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-23 01:09



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
En sanning trots allt , vårt enda hopp. fan bilden är så vacker. verklig.
2020-04-30

  Joakim Södersten
Den här fina texten är liksom många av dina "kortisar" jag läst är så precisa och vackert tuschtecknade som riktigt bra haiku, senryo etc.
kan bli. ..
2010-08-20

  firefire
intressant tanke det där;)
2010-05-04

    Herr Ångest
Ahh, snyggt!

Gillar verkligen denna..
2010-04-12

  tom boreland
visst gör det
2010-03-30

  Gunnar Hilén VIP
något för arkitekt-utbildningen !
2010-03-26

  Carsten
Det här är din ekososofiska ådras blödning, inte sant? Likafullt är det en aforistisk pärla! TACK!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar