Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollen



Jag hoppas att de sturiga enslingarna
och de vresigt annorlunda
ensammänniskorna, kvardröjarna, vägrarna
de istadiga
ohörsamma, oanpassliga, odresserade
trollen i den allmänna strömmen
någon enda gång fick tala till punkt.




Fri vers av Ishtar
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-22 23:59



Bookmark and Share


  firefire
jag också;)
2010-05-04

    BEBBEN
Fantastisk!
2010-03-27

    Niklas H
vilket underbart språk och stilren avslutning. sopar banan med allas våra förutfattade meningar om människor omkring oss. Snyggt
2010-03-24

  Per Teofilusson
Om de kan tala. Begripligt. Men.. varför tala? Sympatisk lite kampskrift.
2010-03-24

  Carola Zettergren
Det gör jag med, om någon brydde sig om att lyssna skulle de få höra stora sanningar och fantastiska historier!
2010-03-23

  Andreas Collin
En politisk saga... bra... sant... och genomtänkt!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar