Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanhända


Kanhända är det så. Att kvinnor
dör ensammare,
och djupare, än män.

Kanhända är det så. Att kvinnor,
även efter döden, är mer närvarande.

Kanhända är det så. Att vi i våra liv,
och också i vår död, är svårförenliga.




Fri vers av Ishtar
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-23 01:07



Bookmark and Share


  blaite
Låter faktiskt väldigt troligt. Om det är så att det finns ett liv
efter döden på nåt sätt. Så ska jag fråga min morfar vafrför
han var så elak..:)
2010-04-09

  Peter Matsa
Sköna, men lite dystra reflektioner. Gillar ditt språk. Eftertänksamt.

Män dör kanske mer snabbt och våldsamt, om man ser till historien. Vi får hoppas på en djupare förening efter döden :)
2010-03-23

  Per Teofilusson
vi gör ju allt för att hålla oss separerade så fort vi kommer ut. Djupare, ja. Men, ensamnare? Nä, där är vi karlar i framkant!
2010-03-23

  Carola Zettergren
Who knows... en skön ton i denna!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar