Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastur



Hon är kvinna. En obegriplig.
Hon spänner över födelser och död.
Hon är både ett dödsögonblick
och en som upphäver allt.
Hon är den som vet att det uppmätta anpassar sig.
Hon är den som är bedrägeriets motsats.

De outsagda orden känner våra tillhåll.




Fri vers av Ishtar
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar