Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmorgon


Ensamma flyr hjortarna tillsammans.
Stugans murkna knutar lyser; glänser.
Barnen är föräldrar till alla människor.




Fri vers av Ishtar
Läst 397 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-23 01:08



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Så vacker, tidsförskjutningen, eller att det kanske är allt "på en gång", det förflutna, nuet och det som kommer.
2010-08-20

  Per Teofilusson
riktigt fin. Tematiskt en tanka-pärla. Tycker om hur du lockar till rörelse i första raden och sedan i andra till samlad koncentration; som ett hjärta. Sedan slutradens infångande av de två föregående bilderna, m förhöjning, "förklaring". Känns japansk hela dikten.
2010-03-23

  Carsten
Ja, så kan det kännas. Vad jag beundrar mest hos dig är dock ditt precisa språk. TACK!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar