Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsdunkel famn

Vi vilar i skymningsdunkel famn.

De tårar vi gråtit
var nödvändiga
och vackra.

Jag tackar dig
för det du gav
nu när du måste gå.

Jag vet att vi aldrig fann
den balans som vi sökte.

Jag tror aldrig
att vi hade
funnit den.

Det är så det är.

Jag vilar i gryningsdunkel famn.

Så gör även du.

Nu.




Fri vers av Daybreaker
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-11-05 00:26



Bookmark and Share


  Magge
..skönt om man kunde känna så här...
2005-11-06

    afrika
läste den en gång till.... ett så vackert konstaterande!
2005-11-05

    afrika
så enkel, så genomtänkt, så bra
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker