Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmen The Runaways om Joan Jetts, Lita Fords, Cherie Curries liv och inte att förglömma basisten Jackie Fox o den framlidne trummisen Sandy West, liksom Kiss ofta med i 70talstidningen POSTER
http://www.youtube.com/watch?v=qEIVqWEn3ZE<


Soffunderingar (Jag Lyssnar Hellre på Rock'n'Roll)

Finns alldeles för många att dedikera den till inom rockvärlden men jag kommer att tänka på Alice in Chains sångare Layne Staley som gick bort 2002 & naturligtvis Kurt Cobain 1994 & Jimi Hendrix 1970

~*~

Tändaren har slutat att fungera
Kapsylen har rullat iväg
Skivan har hakat upp sig
Jag har slocknat i soffan

När jag vaknar igen är kaffet kallt


Tändaren är kall
Kapsylen har slutat att fungera
Skivan har rullat iväg
Jag har hakat upp mig i soffan

När jag vaknar igen har kaffet slocknat


Tändaren har slocknat
Kapsylen är kall
Skivan har slutat att fungera
Jag har rullat iväg i soffan

När jag vaknar igen har kaffet hakat upp sig


Tändaren har hakat upp sig
Kapsylen har slocknat
Skivan har kallnat
Jag har slutat att fungera i soffan

När jag vaknar igen har kaffet rullat iväg


Tändaren har rullat iväg
Kapsylen har hakat upp sig
Skivan har slocknat
Jag ligger kall i soffan

När jag vaknar igen har kaffet slutat att fungera


Tändaren har slutat att fungera
Kapsylen har rullat iväg
Skivan har hakat upp sig
Jag har slocknat i soffan

När jag vaknar igen är kaffet kallt


LPWJ 18/03/10

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 653 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-19 05:04



Bookmark and Share


  Anders Perols
Första gången jag läste denna var jag egentligen för stressad för att logga in och läsa. Nu med mer tid inser jag hur bra denna text är. APPLÅD
2010-03-29

  Bibbi VIP
Väldigt bra.
2010-03-20

  Inkarasilas
Skönt flow, tiden som bara rullar iväg och inget händer, soffans klister och och skuggan som passerar konstant. och, jo. Jag med.
2010-03-20

  Yrre VIP
Kul!! :D
2010-03-20

    ej medlem längre
Låter som en härlig soffslummer!


"När jag vaknar igen har kaffet rullat iväg"


:-)


Hälsn. Ann
2010-03-19

  L Patrik W Johansson VIP
Den skrevs i slummer men putsades vaken

och katten springer bara genom huset numer
efter långa sovtimmar under snöperioden
=)

Be well,
LPatrikWJ
2010-03-19

  Dito VIP
lite som att sväva mellan dröm och verklighet
slummra till i soffankänsla
bra textkänsla
2010-03-19

    ej medlem längre
bra...
2010-03-19

  Pilgrim
Amazing.
Som vanligt är det starka men enkla ord som slår verkligheten och berör.
hör sitter jag kall, framför datorn som har slocknat, med fingrarna som slutat fungera, skriver ord som förhoppningsvis inte rullar iväg.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP