Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Se inte min kärlek

som en anledning att stanna.


Se inte min kärlek

som ett fängelse du är fast i.


För jag älskar dig

eftersom det gör mig lycklig.



Men min kärlek

är något jag vill att du ska bli glad för.


För min kärlek är inget

jag tvingar på någon som inte vill.


Men om du verkligen vill
så är min kärlek din!




Fri vers av Sikska
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska