Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uttråkad....


Sluta inte älska mig

Sluta inte älska mig
när jag blir rädd

och sluta inte älska mig
när jag får panik

Sluta inte älska mig
när jag hatar dig ibland

För om du verkligen älskar mig
håller du i min hand vilket fall som helst




Fri vers av Sikska
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 11:21



Bookmark and Share


  aol
kram verkligen berörande poesi, vännen, så fint kändes i hjärtat
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska