Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YSTERMOSSE Del 5

 

Han hade satt sig ner
i det lilla dasset
av obehandlad gran
-aaaah vad skönt!
kroppen värkte
varje pulsslag
kändes
som en stångjärnshammare
magen var lite bubblig
på morgonen
något illa var det nog inte
men vilken pina det var
Egil hade suttit oppe på
taknocken och spåntat
och spikat
på föräldrastugan
när det känts som proppen
drogs ur buksäcken
och ta sig då ner försiktigt
ja...det kan du nog ana
Egils lilla beklämmande
situation

-tack gode Gud!
det sket sig i alla fall inte
som di i Stockholm
bruke sej




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 328 gånger
Publicerad 2010-03-19 11:33



Bookmark and Share


    Jnåt
skitbra! :-)
(man kan bli byxis för mindre...)
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar