Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En årstid, malplacerad nu i senvinter, men det skiter jag i.




HÖST

 

En mulen kväll
Oktoberkväll
blir oktobernattsgrav
i Enköpings
svarta skog
minns jag
sommarkvällar
då vi
du och jag
gav och tog
av kärlekens kryddor
tills dess att
snön ligger vit
och frodig
som Disneylycklig snö gör
Frostrosorna doftar
sommar
i min vinterdag

Men nu
en mulen kväll
i oktoberskog
av eldig skrud
bland riska
och kantarell
så minns jag
dèjá vu
dèjá vu
Dej
naken
i det svallande gräset




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 12:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I oktobernattens grav i Stockholms svarta skog..."
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar