Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låta

 

 

Du är
vilja

Jag
en vindpust

Ändå riktning och mål

 

Sorgen vandrar så stilla 
längs ett människoliv

 

detta är hennes sanna lycka:

 

Svaghet och styrka
bor i samma krus

just så är den balsam som läker livet 

 

Målet
uppgår 

Vinden förenas 

 

Du
och
Jag      




Fri vers av Hannadraken
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-19 14:16



Bookmark and Share


  Anders Perols
Mycket vackert...
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken