Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..det är så mycket som händer
nu när våren vintergreppet bänder..




Kokett skog

 

Hela vintern
stod granarna
med sedesamt
i snön dolda kjolar

 

Nu sprätter
kjolarna upp
och kokett
blottar
de sina stammar

 

och asken
skrubbar sig
ren från fröhylsorna
med vårvindens
ryggskrapa

 

och i morgon
sitter jag 
på en bädd av gräs
med ryggen mot
en solvarm björk

 




Bunden vers av Björn Donobauer
Läst 2233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-19 18:09



Bookmark and Share


  rebecca d
helt underbar!!!!!!!!!!!!!
2010-03-23

  walborg
Våryrebilder!!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer