Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart så...




MORGONPROMENAD

 

Likt
"Skyldra lans"
eller "Iiiiii Geväääärr!"
står den där
rördromen
som blåste den i flaska
i det tidiga morgondiset

Jag med fiskespöt över axeln
förbluffas
förvånas
hör hur storlomen
vemodigt ropar

tycker detta är spännande

Som ett litet barn
släpar jag mina steg
i det höga gräset

det är märkligt
         verkligt ibland

Kåpan till fiskerullen
blänker
i den första strålen ljus
som en blixt från klar himmel
en förnimmelse
om
att Gud trivs




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 21:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag trivs", som Bitch Boys sjöng.
Du är en friluftsfantast, märker jag.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar