Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat brister



Huvudet känns som om det
ska sprängas

Hjärtat brister snart av
smärta

Kroppen skriker ut sin
sorg


Det kryper i kroppen av
oro och rastlöshet


Alla tankar snurrar


Önskar jag skulle vara
galen
då skulle det vara lite
lättare att brottas med
tankarna
och hjärtat skulle inte
göra lika ont




Fri vers av christie
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-19 23:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Galenskap gör det bara värre. Tro mig.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

christie