Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag behöver faktiskt råd. 17 år är inte mycket till erfarenhet när det gäller monster.


Monster

Jag hade ett monster under min säng
Det låg där och tryckte
Viskade gift i mina öron om natten
Fick mig att rysa
Vilja fly ifrån verkligheten

Men jag fick nog
För man ska vara trygg i sin egen säng

Så jag tog mig i kragen
Och sa ifrån
I stället för att fly, fäktade jag.

Och jag vann, tror jag.
Fast troligen inte

För vad gör man med ett monster
Som vägrar erkänna sig besegrad??

Snälla jag måste veta.
För vad gör man när man har vunnit
Utan att egentligen vinna

Mitt monster är farligare än någonsin
För jag satte in mina vapen
Och de räckte inte.

När möter man sitt övermonster?




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-20 00:04



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Ja övermonster är ett nytt ord =) intressant =)
2010-06-03

  Nina Nightwish
Ja, visa ingen skräck..
2010-04-27

  korpfjäder
Jag tror man får ta fram ett fat mjölk och locka fram det med, och sedan ösa över det med en massa kärlek som är det giftigaste som finns för monster.
2010-03-21

  Gawain
Monster lär vara svårare att ta kål på än drakar har jag hört, här duger varken nyvässade svärd eller dugande dåd. Själv brukar jag tiga ihjäl dem.

Show no fear, de älskar att frossa i skräck. Ju..
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia