Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar


Jag hatar när stressen skvalpar som en kväljning i halsen. Jag hatar ångesten som driver mig till att fortsätta ändå. Jag hatar att ta beslutet om att pausa. Jag hatar känslan av svaghet som kryper på. Jag hatar att jag aldrig lär mig signalerna. Mest av allt hatar jag det faktum att jag befinner mig i den här karusellen. Jag hatar att jag en gång kom in i den och jag hatar att det aldrig verkar ta slut.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-20 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria