Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dahrendorf



Man kan inte vända sig snabbt
nog för att få syn på sitt jag
Våra skuggor tar varandra
i händerna




Fri vers av Ishtar
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-20 12:18



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar de dubbla verksamheterna som pågår - det inte nog snabba vändandet, och de två skuggorna med eget liv. Mycket raffinerat.
2010-03-20

  Carsten
Rollteorin förpackad till verkligheten, och så "poetiserad". Mitt i prick!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar