Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken

 

 

nyss   

en snödroppe vittnade om vår

nyss   

låg drivor av snö, det var igår

nu   

dropp från stugans nock

nu   

stänk från strålars pock

genast

mössans kanter vikes opp

genast

tinar vinterblek kropp

 




Bunden vers (Rim) av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-20 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig hyllning till våren:)
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP