Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lucky

 

jag röker en lucky strike

och det smakar turkiet

där jag var ung

i en vecka

 

jag hade inte egna

hade inte mycket alls

men fick låna

 

och jag är trettiotre nu

när solen lyser in

genom ett radhusfönster

jag inte har råd med

men får låna

 

du sover och vi har grälat

och jag vet inte om du vet

att jag alltid är den som förlorar

 

i längden,

eller att det känns så

 

för du har alla

sympatiröster,

även min

 

och du har allt

och röker aldrig




Fri vers av molly crayons
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-20 14:31



Bookmark and Share


  Lennart Bång
gillar den här!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons