Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horoskop


Du har många positiva kontakter med barn,
men inte med dina egna.
Du vill ha mer frihet och omväxling i ditt liv,
men väljer att enhjult rulla fram som en skottkärra.
Du tappar självförtroendet vid minsta motgång,
och ringer till öppenvården.
Veckan ser lugn och behaglig ut,
om det inte vore för alla hinder.
Du rusar omkring och gör många saker samtidigt,
eftersom du vill konsumera som alla andra.
Du gör ditt bästa i alla situationer,
trots att det inte räcker långt.
Du har en god överblick över allt som måste göras,
men gör mycket sällan något.
Du är kritisk och skarp i dina omdömen,
vilket du sannerligen lär få äta upp.
Du får många brev och telefonsamtal,
särskilt när du inte har tid att besvara dem.
Du har lätt för att få kontakt med människor,
i synnerhet med dem som inte vill ha kontakt.




Fri vers av Ishtar
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-20 15:49



Bookmark and Share


  nalltuss
Jovisst. Vädur är det ju.
2010-03-23

  nalltuss
Fiskarnas tecken
2010-03-22

  Per Teofilusson
Klassisk lärodikt. Välskriven m tydlig sensmoral.
2010-03-21

  Catharina Edin VIP
Detta är nog ett horoskop som täcker in halva mänskligheten!
2010-03-20

  Carsten
Herregud! Dråpligt, schvunfullt, sarkastiskt -och på pricen. Tack!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar